Over Russian Socks

Hallo en welkom bij mijn webwinkel Russian Socks!

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Anzhela en ik kom uit Kirgizië. Samen met mijn man Ward heb ik in de afgelopen acht jaar onze webwinkel voor Russische wollen sokken opgebouwd. Ik zeg Russische wollen sokken, maar zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, doen we ondertussen veel meer dan alleen wollen sokken. Maar ja, je moet het beestje tenslotte toch een naam geven. En mijn man zegt dat ik vaak Russische wollen sokken moet roepen, want dat is dan weer goed voor onze vindbaarheid in Google! 🙂

Groetjes en liefs, Anzhela

Russian Socks - Natuurlijke wollen producten van ambachtelijke makelij
Russian Socks - Russen weten wat kou is

Russen weten wat kou is…

Van KirgizstanIk ben geboren in het verre Kirgizstan, maar verhuisde al jong naar hartje Rusland en geloof me; ik weet wat het is om koude voeten te hebben. Heel lang…
Lees meer…
Russian Socks - Koffer vol warme spullen

Koffer vol warme spullen…

Een nieuw levenIk heb hier ondertussen een heel nieuw leven opgebouwd. Mijn nieuwe Nederlandse en Belgische vriendinnen wilden maar wát graag weten waar ik die mooie wollen spulletjes vandaan had.…
Lees meer…
Russian Socks - Rechtstreeks uit het atelier

Rechtstreeks uit het atelier…

Ambachtelijk werkVan het één kwam het ander en Russian Socks is het resultaat! Mijn familie, broertje, mama en babushka, hadden in Rusland al een kleine kledingwinkel en ze helpen me…
Lees meer…
0