null

Over Russian Socks

Russen weten wat kou is…

Ik ben geboren in het verre Kirgizstan, verhuisde al jong naar hartje Rusland en geloof me; ik weet wat het is om koude voeten te hebben. Toen ik een aantal jaren geleden naar het westen verhuisde zat mijn koffer dan ook vol met superwarme wollen spullen.

Meer weten?

Koffer vol warme spullen…

Mijn nieuwe Nederlandse en Belgische vriendinnen wilden maar wat graag weten waar ik die gekocht had en vroegen me, telkens als ik op familiebezoek terug naar Rusland ging, om van die mooie warme Russische wollen sokken voor ze mee te nemen.

Meer weten?

Rechtstreeks uit het atelier…

Van het één kwam het ander en Russian Socks is het resultaat! Mijn familie, broertje, mama en babushka, hebben in Rusland een kledingwinkel en helpen me bij het vinden van de beste adressen voor mijn collectie. Zo koop ik de beste producten rechtstreeks in bij de ateliers. Ik hoop dat er ook voor jou wat tussen zit!

Meer weten?
Menu

Voeg adres toe