Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Elke dag puilt je mailbox weer uit met spam, phishing mails en onzinnige nieuwsbrieven van websites waar je ooit een keer geweest bent. Die van ons ook, geloof me! Je hebt er bijna een dagtaak aan om al die rommel weer weg te mikken en als je niet uitkijkt klik je ook nog een of ander wazig virus je computer binnen! Waarom zou je je dan toch voor onze nieuwsbrief moeten inschrijven? Nou ja, moeten… kunnen! Ik geef je hieronder een paar redenen die misschien interessant voor je zijn.

Russian Socks Nieuwsbrief

Maximaal 6 keer per jaar

We sturen alleen een nieuwsbrief als we ook écht wat te melden hebben. Om eerlijk te zijn, we hebben het in de winter véél te druk met de verzending van alle bestellingen om je ook nog eens te gaan spammen! Dit is wat we jaarlijks aan nieuwsbrieven sturen:

  1. Aan het begin van het najaar, wanneer we je graag uitnodigen om onze nieuwe collectie te bekijken, samen met een héél interessante korting
  2. Begin november, wanneer we weer nieuwe spullen binnen hebben en onze jaarlijkse “Black Sheep Friday” aankondigen
  3. Vóór de feestdagen, wanneer we je extra willen verwennen met onze kerstactie
  4. In het voorjaar, wanneer we opnieuw nieuwe spullen aan ons assortiment hebben toegevoegd en yep… met een leuke kortingscode in de nieuwsbrief
  5. Aan het eind van het voorjaar, wanneer we de bezem door onze voorraad halen en onze jaarlijkse uitverkoop  aankondigen
  6. Eéntje houden we variabel, omdat we niet alles van tevoren kunnen voorspellen 🙂

En wat heb jij aan onze nieuwsbrieven?

We bestaan nu bijna 10 jaar en één ding wordt heel duidelijk, wanneer we onze orderhistorie bekijken…

De meesten van jullie – zo’n 90% van al onze klanten – blijven terugkomen! Jaarlijks, maar velen van jullie zelfs een paar keer per jaar!! Dat vinden we geweldig en dat willen we ook extra te belonen. Dat doen we o.a. met:

  1. 10% korting op je bestelling, wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief
  2. Extra kortingscodes ín de nieuwsbrief, voor je eerstvolgende bestelling
  3. Speciale acties, alleen voor nieuwsbrief ontvangers

Dat betekent dus dat inschrijven een leuke extra korting oplevert, maar ingeschreven blijven levert nog veel meer voordelen op! Hoe kunnen we het nóg mooier maken!

Schrijf je in

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Je naam(Vereist)

Je uitschrijven voor onze nieuwsbrief?

En ben je ons na verloop van tijd toch beu? Geen probleem, we kunnen niet iedereen plezieren, tenslotte! Onderaan elke nieuwsbrief zitten de verplichte links om je uit te schrijven of je voorkeuren aan te passen.

Maar ehm, doe me één plezier…

Als je je eerst heb ingeschreven om korting te kunnen krijgen en je schrijft je daarna weer uit… Wees dan zo aardig om gewoon aan te geven dat je geen belangstelling meer hebt. Eerst korting krijgen en dan “dit is spam” of “ongepaste inhoud” aanvinken is een beetje onvriendelijk natuurlijk… Zou je zelf ook niet leuk vinden, denk ik. Wij doen heel erg ons best om je te verwennen met mooie wollen spulletjes en we hopen daarom ook dat jij blij van ons wordt!

0