Bedankt voor je inschrijving!

Welkom bij de club!

Bere-leuk dat we je onze nieuwsbrief mogen sturen! We hebben in de afgelopen 10 jaar een hoop trouwe klanten verzameld en we vinden het echt heel fijn om op deze manier contact met iedereen te houden! Zoals beloofd, we gaan je niet spammen en zorgen dat we je steeds wat van waarde weten te melden, wanneer we je wat sturen!

Kortingscode

ESDGQ2JK

En hoe blij zijn we met je inschrijving? Zo blij: we geven je meteen 10% korting met code ESDGQ2JK op je volgende bestelling!

Als je deze code invult in het “Kortingscode” vak bij het afrekenen van je bestelling, wordt er automatisch 10% korting van je totaalbedrag afgetrokken!

Russian Socks - Thanks You

Maximaal 6 keer per jaar

We sturen alleen een nieuwsbrief als we ook écht wat te melden hebben. Om eerlijk te zijn, we hebben het in de winter véél te druk met de verzending van alle bestellingen om je ook nog eens te gaan spammen! Dit is wat we jaarlijks aan nieuwsbrieven sturen:

  1. Aan het begin van het najaar, wanneer we je graag uitnodigen om onze nieuwe collectie te bekijken, samen met een héél interessante korting
  2. Begin november, wanneer we weer nieuwe spullen binnen hebben en onze jaarlijkse “Black Sheep Friday” aankondigen
  3. Vóór de feestdagen, wanneer we je extra willen verwennen met onze kerstactie
  4. In het voorjaar, wanneer we opnieuw nieuwe spullen aan ons assortiment hebben toegevoegd en yep… met een leuke kortingscode in de nieuwsbrief
  5. Aan het eind van het voorjaar, wanneer we de bezem door onze voorraad halen en onze jaarlijkse uitverkoop  aankondigen
  6. Eéntje houden we variabel, omdat we niet alles van tevoren kunnen voorspellen 🙂

En wat heb jij aan onze nieuwsbrieven?

We bestaan nu bijna 10 jaar en één ding wordt heel duidelijk, wanneer we onze orderhistorie bekijken…

De meesten van jullie – zo’n 90% van al onze klanten – blijven terugkomen! Jaarlijks, maar velen van jullie zelfs een paar keer per jaar!! Dat vinden we geweldig en dat willen we ook extra te belonen. Dat doen we o.a. met:

  1. 10% korting op je bestelling, wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief
  2. Extra kortingscodes ín de nieuwsbrief, voor je eerstvolgende bestelling
  3. Speciale acties, alleen voor nieuwsbrief ontvangers

Dat betekent dus dat inschrijven een leuke extra korting oplevert, maar ingeschreven blijven levert nog veel meer voordelen op! Hoe kunnen we het nóg mooier maken!

Je uitschrijven voor onze nieuwsbrief?

En ben je ons na verloop van tijd toch beu? Geen probleem, we kunnen niet iedereen plezieren, tenslotte! Onderaan elke nieuwsbrief zitten de verplichte links om je uit te schrijven of je voorkeuren aan te passen.

Maar ehm, doe me één plezier…

Als je je eerst heb ingeschreven om korting te kunnen krijgen en je schrijft je daarna weer uit… Wees dan zo aardig om gewoon aan te geven dat je geen belangstelling meer hebt. Eerst korting krijgen en dan “dit is spam” of “ongepaste inhoud” aanvinken is een beetje onvriendelijk natuurlijk… Zou je zelf ook niet leuk vinden, denk ik. Wij doen heel erg ons best om je te verwennen met mooie wollen spulletjes en we hopen daarom ook dat jij blij van ons wordt!

0