Russian Socks, het hele jaar natuurlijk warm!

Russian Socks bestaat 10 jaar!

We beginnen aan ons 10de jaar met een kompleet nieuwe website, een enorme berg nieuwe wollen spulletjes en heel, heel veel enthousiasme! En we zijn heel blij je op onze nieuwe site te mogen verwelkomen.

Toen we in het najaar van 2013 voor het eerst “live” gingen met onze eerste kleine webwinkel en een heel bescheiden assortiment hadden we geen idee dat Russian Socks tien jaar later zo zou zijn gegroeid.

Ondertussen verkopen we onze ambachtelijke wollen producten in heel Europa en soms zelfs daarbuiten en aan de reviews te zien, maken we een heleboel mensen blij!

Waarom onze klanten terug blijven komen…

We bestaan nu bijna 10 jaar en elk jaar weten weer nieuwe klanten onze online winkel te vinden. Dat vinden we natuurlijk geweldig, want dat betekent dat we ergens iets goed doen. Wat ons éxtra gelukkig maakt, is dat de meeste van onze klanten ook jaarlijks terug blijven komen en vaak door een review of een persoonlijk bericht laten weten dat ze heel blij van Russian Socks worden. Daar doen we dan ook heel veel moeite voor.

We bieden een jaarlijks groeiende keuze aan wollen verwennerij voor mannen, vrouwen en kinderen en we kiezen alleen voor eerlijke kwaliteit. Ook al is het de laatste jaren lastig is om alles naar hier te krijgen. We proberen het kijken, kiezen en shoppen op onze site zo leuk en simpel mogelijk te maken en we staan altijd voor je klaar, wanneer je vragen hebt. We zorgen ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt en mocht er eens iets mislopen, dan zijn we er voor je.

Volop keuze

Russian Socks heeft in de afgelopen 9 jaar een heel breed assortiment opgebouwd. Je vindt altijd iets dat perfect bij jou past!

Snelle verzending

We laten je nooit lang wachten! Bij Russian Socks kun je rekenen op snelle verzending en duidelijke communicatie over je bestelling!

Klantenservice

We staan altijd voor je klaar! Lees gerust de reviews van onze klanten en overtuig je van hoe serieus wij klantenservice nemen!

Natuurlijke materialen

Wol is een natuurlijk product en onze wollen spulletjes worden noch steeds op een ouderwetse, ambachtelijke manier gemaakt.

Een superzachte verrassing

0